вторник, 20 януари 2015 г.

Бърза и лесна Вкуснотийка :)

Продукти:
1 кг кайма
250г. гъби
1 глава лук
3 яйца
5-6 бр. кисели краставички
10 бр. маслинки
настърган кашкавал
щипка сол
щипка черен пипер
щипка чубрица

Начин на приготвяне:
Омесвате каймата с лука, едно от яйцата и подправките. Добавяте ситно нарязани краставичките, масликите, гъбите и двете твърдо сварени яйца. Омесвате отново и слагате да се пече в намазнена тава около 30 мин. в умерена фурна. Няколко минути преди да го изключите поръсвате обилно с кашкавал. Може да го сервирате както топло така и студено, укарасено със стрък пресен магданоз. Подходяща добавка е кетчуп или майонеза. :)

Приятен апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар